Gjuhë

FSND Cessna C310Q FSX

INFORMACION

Pajisja e jashtëzakonshme për qëllim të fluturuar në mënyrë virtuale kabinë me realizëm të madh.

Cessna 310 është ndërtuar mbi kopje 5400 gjatë viteve 27 e prodhimit të saj. Cessna 310 u tregtuar në versionin e saj origjinal në 1954 (fluturimi i parë janar 3, 1953) për të përmbushur konkurrencën e Beechcraft Baron dhe Piper Aztec dhe të tjerët. Ai pastaj u transferua me më shumë se pesëmbëdhjetë versionet. Cruising shpejtësi 360 km / h, payload max 861 kg, 783 litra tanket e karburantit me maja opsional krahut, konsumit mesatar orë të litra 122

Lexoni "MUST_READ.rtf" file që vjen me të, udhëzime të rëndësishme dhe manovrat drejtuese janë të nevojshme.

INFORMACION