Gjuhë

Rruga REX & textures autostradës FSX & P3D

INFORMACION

Ndryshoni regjistrin

Instaluesi i azhurnuar në v10.2, përputhshmëri FSX Edition me avull dhe Prepar3D (cilindo version)

Kjo është një modifikim i rrugëve dhe autostradave të Flight Simulator X ose Prepar3D, kjo shtesë do të zëvendësojë textures tuaj me cilësi të reja të përmirësuara përkufizim të lartë (7 cm ose rezolucion 15 cm sipas zgjedhjes tuaj) dhe rrugët tuaja do të jenë më realiste.

Gjatë çinstalimit, instaluesi do të rivendosur fotografi tuaj origjinale, ju keni asgjë për të bërë çdo gjë është e automatizuar nga Rikoooo!
screenshot

INFORMACION