Gjuhë

TAP Portugal Pack FSX & P3D

INFORMACION

Paketë Superb duke përfshirë Airbus A319, A320, A330 dhe A340 (të gjitha me VC) në ngjyrat e TAP Portugal

Në kategorinë e përzgjedhjes së FSX/P3D zgjidhni "TAP Portugal Pack"

Transportes Aereos Portugueses, SGPS, SA, i njohur zakonisht si TAP, është linja ajrore kombëtare e Portugalisë. TAP Portugal është 100% Prona e shtetit, ajo ka selinë në aeroportin Portela (Santa Maria dos Olivais), Lisbonë, kompania është anëtare e Star Alliance që nga marsi 14, 2005, ditën që kompania festoi përvjetorin e saj 60th.

INFORMACION