Gjuhë

Dassault Mirage F.1CG Forca Ajrore Helenike FSX

INFORMACION

Në këtë paketë, ju mund të fluturojnë në komandën e famshëm Mirage F.1CG FSX.
4 repaints: Egje Blue dhe Fryma Egje dy edicionet më të ditëlindjes 334th Talos dhe 342th Sparti skuadrone. Për këtë shtesës, autorët përdorur Mirage mrekullueshme nga Kirk Olsson.

Features: panel 2D, Virtual Cockpit, tingujt, efekt zërit bum, dhe shumë të goodies. Përveç kësaj, dinamika e fluturimit ka qenë reworked.

me cilësi të lartë grafike.

INFORMACION