Gjuhë

Aero Vodochody L159A FSX & P3D

INFORMACION

Ndryshoni regjistrin

Më 28 / 06 / 2019: Paneli 2D azhurnuar për ekran të gjerë nga Jean-Luc Peters. Efekt i ri pas djegies me një bum (të shkëlqyeshëm). Madeshtë bërë në përputhje me Prepar3D v4 nga Rikoooo.

Për versionin FS2004 Kliko këtu

Aero L 159 ALCA (Advanced Drita Combat Aircraft) është një çek-ndërtuar avionë luftarake multi-rolin. Ajo është në shërbim me Forcën Ajrore Çeke.

Features modelin Gmax me 3LODs; animated gear, rrota, struts, flaps, sipërfaqet e kontrollit, kulm, trim; kabinë animuar dhe klikueshme virtual; 22 bërë me porosi vlerëson; textures lightmap; ulje, nav, formimit, Beacon, taksive dhe kabinë dritat; Dinamika doganore dhe shumë më tepër.

Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 1Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 2Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 3Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 4Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 5Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 6Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 7Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 8Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 9Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 10Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 11Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 12Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 13Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 14Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 15Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 16Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 17Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 18Aero Vodochody L159A FSX P3D FS9 19

INFORMACION