Gjuhë

IRIS Tornado GR4 FSX-SP2

INFORMACION

Superb Tornado GR4 (Panavia Tornado) përshtatur për të FSX-SP2 nga rikoooo, i vetmi që punon në Internet! Disa teksture janë rikrijuar dhe alfa-kanali është modifikuar për ta bërë xhamin të tejdukshëm dhe pjesën e poshtme të kabinës virtuale të errët.

Në thelb, ky është një model i vjetër payware nga Iris Simulimi, tani freeware.

Efektet pas-ndezjes janë mbresëlënëse dhe me porosi tingëllon shumë. Krahët mund të përfshihej mbrapa për penetrim më të madhe të ajrit, vetëm ulur levë përplasje për të vendosur ato.

Vjen me modele 11 (standardi, të pastër, alarm etj) dhe 10 repaints unike
Lexoni manual.

Panavia Tornado është një jet luftëtar multi-rolin zhvilluar bashkërisht nga Italia në Mbretërinë e Bashkuar dhe Gjermanisë në 1970s. Dy-vendësh, motor twin, me krahë të ndryshueshme gjeometri, ajo është prodhuar pothuajse 1,000 kopje porositur në 1980s, dhe të eksportuara në Arabinë Saudite.

Very nice add-on.

INFORMACION