Gjuhë

Iris Mig-29 Mega Pack FSX & P3D

INFORMACION

Iris Mig 29 Mega paketë me shumë modele, struktura dhe efekte. Lista e riparimeve: Rusia, Malajzia, Republika Çeke, Irani, Iraku, India, Kuba, Gjermania Lindore, Luftwaffe, Sovjetik, Rumania, Hungaria, Bangladeshi, Algjeria. Paketa gjithashtu përfshin një VC me cilësi të lartë me textures korrigjuar për FSX/P3D.

Shtypni prekjen "L" për të aktivizuar efektet e postblokateve dhe kondensimin në skajet. Paketa e gatshme për P3Dv1 dhe 2.

rilyej

rilyej

INFORMACION