Gjuhë

MiG-23 Flogger FSX & P3D

INFORMACION

MiG-23 FLOGGER e Alphasim, i përditësuar për të FSX/P3D drita MDL X me natyrë, animacione dhe materiale. Dyqanet e jashtëm në kushtet e dukshmërisë së peshës, përveç ngarkesës së grevës: Droptank në gjendjen e peshës nëpërmjet menaxherit të payload, dyqane bërthamore RN28 në gjendjen e rënë të objektit nga fluturimi i shpëtuar.
AS6 KAREN ASM shikueshmëri nga fluturimi i ruajtur. Raketa përdor zgjidhjen falas të raketës 2.

Disa fluturime të regjistruara përfshihen me këtë shtesë (shih Dokumentet ose Dokumentet e mia).

Përfshirë riparimet 6:
 • Strike Red-479 (N) i Regjimentit 190th Fighter, Kanatovo AB c.1987
 • AS Red-479 (AS) i Regjimentit 190th Fighter, Kanatovo AB c.1987
 • Yellow-49 unk Regjimenti i luftëtarit VVA, c.1987
 • Yellow-49 ngarkimi i grevës, unk VVA Fighter Regiment, c.1987
 • RED86 USAF Agresor, Tonopah, c, 1987
 • Grevë Red-58, AS-6 ASM

Operacioni:
Kulmi: ndryshim-e
Zvarrit skaj: F key (përdor komandën wingfold, nuk shkakton ndonjë vonim)
Krahët e rrotullimit: Flaps keys (F5 - F8)

MiG 23 Flogger FSX P3D 1MiG 23 Flogger FSX P3D 2MiG 23 Flogger FSX P3D 3MiG 23 Flogger FSX P3D 4MiG 23 Flogger FSX P3D 5MiG 23 Flogger FSX P3D 6MiG 23 Flogger FSX P3D 7MiG 23 Flogger FSX P3D 8MiG 23 Flogger FSX P3D 9MiG 23 Flogger FSX P3D 10MiG 23 Flogger FSX P3D 11MiG 23 Flogger FSX P3D 12MiG 23 Flogger FSX P3D 13MiG 23 Flogger FSX P3D 14MiG 23 Flogger FSX P3D 15MiG 23 Flogger FSX P3D 16MiG 23 Flogger FSX P3D 17MiG 23 Flogger FSX P3D 18MiG 23 Flogger FSX P3D 19
INFORMACION


Përditësuar fundit

09-12 2019-McDonnell Douglas MD-11 Multi-Mëlçia
--------
05-10 2019-Auster J1 Autokrat FSX & P3D
--------
26-09 2019-Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX & P3D
--------


Gjuhë