Gjuhë

SZD Bocian Glider v6 FS2004

INFORMACION

Për FSX versioni i përputhshëm Kliko këtu
Një avion pa motor me dy ulëse për trajnim dhe të performancës. Midis 1952 dhe 1960.

INFORMACION