Gjuhë

Fotoreal Mt Everest plus Mesh FSX & P3D

INFORMACION

pamje të shkëlqyer photoreal që me besnikëri riprodhon topografinë e malit Everest (rezolucion të lartë) dhe seroundings saj.

Everest West

Një udhëtim mbresëlënës në zemër të maleve! Këtu është një vrojtim të shkurtër Video:Këtu është zona konsiderohet për textures photoreal e malit Everest:

Zone de couverture

Informacione shtesë mund të gjenden në menunë tuaj "Fillimi -> Shtesa Rikoooo -> Mt Everest photoreal më shumë FSX & P3D Mesh -> dokumente dhe fotografi "

Instalimi është 100% automatizuar nga Rikoooo
, The configurator do të merret për ty regjistrimin dhe aktivizimin e peizazh në Flight Simulator. Kur uninstalling, instaluesi do të rivendosë konfigurimin tuaj të origjinës.

Kujdes fotografi të mëdha 524 MB, Ajo është e rekomanduar për të përdorur një shkarko software përshpejtues për pauzë dhe të rifillojnë në pikën e arrestimit të ketë asnjë surpriza (p.sh. FlashGet).

E rëndësishme, se si të përdorin pamje? Fillo një fluturim, pastaj gjatë lojës hapur hartë dhe shkruani një adresë të GPS më poshtë për të lëvizur direkt avionin tuaj në pikat më interesante:
  • textures Mt.Everest photoreal ·· N27 ° 28 ° E86 ° 87 °
  • Mt.Everest dhe Kula Kangri ········· N26 ° 28 ° E85 ° 92 °

Entrez pozicioni les coordonés puis validez votre nouvelle

Të thjeshta, ju mund të filloni fluturimin tuaj nga Lukla.

Lukla është një qytet në rajon Khumbu e Nepali. Kjo është një pikë e kalimit normal për turistët që vizitojnë Himalajet, duke përfshirë Everest, në fillim dhe në fund të udhëtimit të tyre. Lukla është rreth 2860 metra mbi nivelin e detit.

Ajo ka një pistë ajrore (Aeroporti Tenzing-Hillary) përmban një udhë për metra 500 në 12 ° pjerrësi (më të rrezikshme në botë). Ky i fundit, e mbuluar në 2001, është veçanërisht e vështirë për të hyrë, pa ulje ndihmë. Trafiku është e gjeneruar kryesisht nga kompanitë lokale që ofrojnë anijet në aeroport në Katmandu: 40 minuta fluturim nga Twin Otter dhe Dornier Do 228.

Lukla Airport

fillojnë fluturimin tuaj nga "Lukla"duhet të specifikohet në zgjedhjen e pikës fillestare për FSX/P3D

Nga ana e djathtë, siç është paraqitur në hartën më poshtë dhe pastaj do të vazhdojë direkt në Mt Everest

Rruga për Everest

Keni një fluturim të mirë

INFORMACION