Gjuhë

Ants Hamilton Island FSX & P3D

INFORMACION

Ndryshoni regjistrin

Auto-installer përditësuar për të version 10

Peizazh i pabesueshëm renditet ndër freeware më të mirë në botë! Hamilton Island në ishujt Whitsunday bukur është një destinacion popullor turistik në Australi. Virgin Blue dhe Jetstar fluturojnë fluturime të rregullta nga Sydney, Melbourne dhe Brisbane në ishullin që ulen në pistën 1764m të ndërtuar në tokë të rikuperuar. Aeroporti i Hamilton Island gjithashtu është shtëpia e Hamilton Island Aviation që operon një numër helikopterësh që ofrojnë fluturime piktoreske në Whitsundays dhe në Reefin e Madh Barrier.
  • Pamje fotoreale për të gjithë ishullin Hamilton
  • Pamje fotoreale për të gjithë ishullin pranë Dent
  • Polis terren të përshtatshëm për një pistë të saktë, rrugët lidhëse dhe platformën
  • 19m terren rrjetë për shumicën e Whitsundays (resampled nga rrjetë SRTM 90m)
  • Modelet Custom 3D për aeroportin, si dhe disa nga ndërtesat turistike
  • Golf buggies!

Hamilton Island FSX P3D Dock1

INFORMACION