Gjuhë

Cervino ID v3 FSX & P3D

INFORMACION

Ndryshoni regjistrin

Auto-installer përditësuar për të version 10

Matterhorn (Cervino në italisht Matterhorn në gjermanisht, Cervin në frëngjisht) është një mal metra pik 4,478 mbi nivelin e detit, të vendosura në kufirin zvicerano-italiane, mes kantonin Valais dhe Lugina Aosta. Kjo është një foto-realiste pamje të malit kryesor dhe rrethinat e saj të menjëhershëm. Textures HD, Mesh LOD 14.

Matterhorn është mali më i famshëm në Zvicër, duke përfshirë edhe shfaqjen piramidale ajo ofron nga fshati Zermatt, në pjesën gjermanisht-folëse të kantonit të Valais. Ngjitja e fytyrës veri u konsiderua e fundit nga bëmat më të mëdha të alpinizëm në Alpet, me Eiger dhe atë të Jorasses Grandes të cilat së bashku formojnë tre fytyrat e mëdha në veri të Alpeve. (Wikipedia).

Peizazh shpallet automatikisht nga instaluesi. Ju nuk keni të bëni asgjë përveç klikoni Next.

Si për të arritur atje?

Ju mund të filloni një fluturim nga koordinatat më poshtë që do të zhvillohet vetëm mbi Matterhorn:

Gjerësi : 45 ° 58 ' 35 " N
Longitude: 7 ° 39 ' 30 " E

Përndryshe, Aeroporti më i afërt është Bern (LSZB) në Zvicër, rreth 127 KLM, lejon të filloni planin tuaj fluturimit!

Cervino 3 Sud -petit

Cervino 800x-petit

parete Etr4b c-petit

INFORMACION