Gjuhë

OFX Africa ka zgjeruar V1.0 FSX & P3D

INFORMACION

Kjo shtesë është zakonisht payware, por ofrohet falas dhe ekskluzivisht për faqe Rikoooo si pjesë e partneritetit tonë me OFX Simulimi.
OFX Africa rritur V1.0 është opus i parë i një projekti të gjatë të zhvillimit të Afrikës. Për herë të parë ju mund të fluturojnë në një environement më realiste në Perëndim dhe Afrikën Qendrore bregdetit me qytetin e Lome në Togo dhe qytetin e Lagos në Nigeri. rrjetë realiste dhe landclass të ishullit Jugut Qendror i mbuluar i gjithë ishulli i Gjirin e Guinesë përfaqësuar 3235 km². Me compression fotografi madhësi pamje do të marrë vetëm 19.00 MB në hard drive tuaj në vend të 65.00 MB fillimisht.

Karakteristika :
 • km 4100 e bregdetit landclass (Nga Senegal në bregdetin në veri të Gabon)
 • 82 000 km² e landclass
 • waterclass New realiste për Oqeanin Atlantik dhe të gjithë lumenjtë përgjatë bregdetit
 • Më shumë se 125 lumenj reja
 • Riparimet VFR
 • Qytetet e reja dhe fshatrat që nuk përfshihen FSX (më shumë se 50)
 • Qyteti i Lome në Togo me ndërtesa të mëdha dhe 57 km brigjet e Togo
 • Qyteti i Lagos në Nigeri me ndërtesa të mëdha dhe 126 km të bregdetit me porosi
 • Static trafic detare në afërsi të porteve kryesore të Afrikës Perëndimore dhe Qendrore dhe në Oqeanin Atlantik
 • Platforma e naftës të Nigerisë, Kamerun, Guinenë Ekuatoriale, Gana dhe Bregu i Fildishtë
 • animacione Wildlife me zog pranë portet, aeroportet dhe në qytet

ofx africë të zgjeruar v1 0 fsx p3d

INFORMACION