Gjuhë

OFX Lisbon City Përmbledhje 2014 FSX & P3D

INFORMACION

Si pjesë e partneritetit tonë me OFX Simulimi ky peizazh normalisht shitur si payware është totalisht falas dhe ekskluzivisht për Rikoooo site (shih produktin).

OFX Lisbonës është një pamje që përfaqëson ndërtesa të mëdha dhe monumente të kryeqytetit të Portugalisë, një nga qytetet më të vjetra në botë. Pamja është plotësisht e përshtatur për Aerosoft Mega Airport Lisbon V2.0 / V1.0. Ky peizazh siguron një qasje më realiste dhe operacione fluturimi në aeroportin e Lisbonës Portella.

Karakteristika :
  • Ndërtesa të mëdha të Lisbonës (veçanërisht VFR shumë të rëndësishme si: ura Vasco da Gama, Cristo de Rei, etj ...)
  • 3D dritë për pamje të natës
  • Animacionet e makinave
  • Animacionet e shpendëve
  • Varkë në portet e Lisbonës
  • Imazhe ajrore 50 cm (përfshirë plazhin Costa da Caparica)
  • Rrjeta e tërë e Portugalisë (16 m)
1ofx monumenti i qytetit të Lisbonës 2014 fsx p3d2ofx monumenti i qytetit të Lisbonës 2014 fsx p3d3ofx monumenti i qytetit të Lisbonës 2014 fsx p3d4ofx monumenti i qytetit të Lisbonës 2014 fsx p3d5ofx monumenti i qytetit të Lisbonës 2014 fsx p3d

INFORMACION