Gjuhë

OFX USA Mega Mesh FSX & P3D

INFORMACION

USA Mega Mesh ofrojnë për ju një rrjetë real 5m e SHBA mbulonin 9.826.675 km² e vendit me Porto Riko dhe të gjitha territoret e SHBA-ve në Paqësor.
Kjo rrjetë është dhënë nga partneri ynë OFX Simulimi

Shkarko dhe instalimin informacionit

Ky shkarkim është 3 shumë e rëndë.16 GB në qoftë se ju nuk jeni një vigan Anëtari presin për të pritur shumë orë të shkarkimit, kohën .. Kjo pamje është e ndarë në pjesë 5, pas shkarkimit të ofx_usa_mega_meshzip unzip gjithçka në një dosje dhe klikoni në ofx_usa_mega_mesh.exe për të filluar instalimin automatik.

1246789101112afrohet honoluluArizonaHawai 1Hawai 2mur website

INFORMACION