Gjuhë

Fotorealisti i Kosovës (LYPR) FSX & P3D

INFORMACION

Ky peizazh foto-real mbulon tërë territorin e Kosovës. Është përfshirë me një sezon të vetëm. Zgjidhja e teksteve të tokës është 2m / pixel.
Pamja e provuar nën P3Dv3 dhe gjithashtu punon me FSX.

Hequni nga Aeroporti i Prishtinës (LYPR).

Kosova është një territor i diskutueshëm dhe një shtet i pranuar pjesërisht në Evropën Juglindore që shpalli pavarësinë nga Serbia në shkurt të 2008 si Republikën e Kosovës. Ndërsa Serbia njeh administrimin e territorit nga qeveria e zgjedhur e Kosovës, ajo ende vazhdon të pretendojë atë si Provinca Autonome të saj të Kosovës dhe Metohisë.
Kosova është pa dalje në det në gadishullin qendror të Ballkanit. Kryeqyteti dhe qyteti më i madh është Prishtina. Ajo kufizohet nga Republika e Maqedonisë dhe Shqipëria në jug, Mali i Zi në perëndim dhe territori i pakontestuar i Serbisë në veri dhe në lindje.

Popullsia e Kosovës është 1,859,203 dhe zona e saj është 10,908 km2
00147

INFORMACION