Gjuhë

Ishujt Channel X HD FSX & P3D

INFORMACION

Pamje shumë e bukur dhe e detajuar e Ishujve Channel, përfshin tre aeroportet: Alderney (EGJA), Guernsey (EGJB) Dhe Jersey (EGJJ), Textures foto-reale, shumë automjete statike dhe detaje, të pajtueshme me REX dhe Taxisigns HD, efektet e dritës, dritat e qasjes 3D, Ky peizazh mbulon të tre ishujt që përbëjnë Ishujt e Kanalit.

1dea2c 1d37d68d386b4f63b0487ab909dd70d2 mv21dea2c 96105c0b570c45f0b1aaeafd221a798a mv21dea2c bf72d31614c14f689a61bc1d4b30b045 mv21dea2c f60b822bf77a48f89a291d6e9376494a mv2

INFORMACION