Gjuhë

Las Vegas - Mega Photoreal Scenery FSX & P3D

INFORMACION

Pamje shumë të madhe foto-reale të 21 750 katrorë km në 1m / pixel me rezolucion të lartë me rrjetë 10m që grumbullon qytetin e Las Vegas dhe rrethinat e tij: McCarran Intl (KLAS), Henderson (KHND), Liqeni Mead, Echo Bay, Boulder City KBVU), Las Vegas Veriut (KVGT), Nellis AFB (KLSV), Pahrump Valley Veriore, Mercury (KDRA), Southern Pahrump Valley, Shoshone (L61).

Udhëzimi:
Hape të gjitha dosjet në një dosje dhe kliko mbi ekzekutuesin për të filluar instalimin.

LAS 1LAS Lindje 1LAS NorthEast 1LAS NorthWest 1LAS Veriut 1LAS West 1

INFORMACION