Gjuhë

San Francisco - Mega Photoreal Scenery FSX & P3D

INFORMACION

A keni ëndërr që fluturon VFR mbi San Francisko si në botën reale? Tani është e mundur, në sajë të këtij pamjeje të shkëlqyer foto-reale në rezolucionin 1m / pixel me një rrjetë të 10m. Pamja mbulon një zonë të madhe të Kalifornisë dhe përfshin aeroportet e 7 duke përfshirë KSFO.

LAS North2West9 1LAS North3West9 1LAS North3West9 2LAS North4West9 1LAS North4West10 1LAS North4West10 2LAS North4West10 3snap109

INFORMACION