Gjuhë

Izraeli fotoreal FSX & P3D

INFORMACION

Këtu është një pamje e bukur foto-reale e Izraelit që ofrohet nga FTXDes që mbulon tërë territorin e Izraelit, Palestinën, Gaza dhe lartësitë e Golanit. Zgjidhja e këtij pamje është "1m / pixel" ideale për fluturimet VFR, ka vetëm një sezon pa cilësi të natës. Përfshira një rrjetë LOD10 (FreeMeshX 2.0 - 38m) dhe peizazhit të aeroportit të Ben Gurion Intl (nga Stas Harchuk). Përveç kësaj, ju mund të gjeni më shumë skena të aeroporteve http://www.freewarescenery.com/fsx/israel.html dhe https://www.ivao.org.il/pilots/sceneries?showall=1.

INSTALIMI

Hiqni të gjithë përmbajtjen e israel_photoreal.zip në një dosje pastaj klikoni mbi israel_photoreal.exe dhe ndiqni udhëzimet.

Paralajmërimi është një skedar i madh (8.80 GB) që ju nevojitet të paktën 9 GB hapësirë ​​të lirë në disk dhe pak durim, gjithashtu për performancën më të mirë, rekomandohet përdorimi i një disku SSD për një kohë më të mirë ngarkimi dhe reagime më të shpejta.

134567910111214161718

INFORMACION