Gjuhë

Libani Fotoreal FSX & P3D

INFORMACION

Libani, i njohur zyrtarisht si Republika Libaneze, është një shtet sovran në Azinë Perëndimore. Ajo kufizohet nga Siria në veri dhe në lindje dhe Izraeli në jug, ndërsa Qiproja është perëndim në të gjithë Detin Mesdhe. Vendndodhja e Libanit në udhëkryqin e pellgut të Mesdheut dhe në brendësi të arabit e ndihmoi historinë e tij të pasur dhe formoi një identitet kulturor të diversitetit fetar dhe etnik. Vetëm në 10,452 km2 (4,036 sq mi.), Është vendi më i vogël i njohur në të gjithë kontinentin aziatik aziatik.

Ky peizazh përmban tërë territorin e Libanit me mbulim të strukturës 1m / pix dhe rrjetë me rezolucion LOD10 33 metra (nga FreeMesh X), nuk ka asnjë strukturë të natës dhe vetëm një sezon. Pamja është testuar nën P3Dv4, P3Dv3 dhe FSX Për të instaluar pamjen, ju nevojitet 4.73GB hapësirë ​​e lirë në kompjuterin tuaj, gjithashtu për performancën më të mirë FTXDes rekomandojnë të përdorni SSD për kohën më të mirë të ngarkimit dhe reagime më të shpejta.

Pamja është testuar me shtesa të tjera dhe nuk u gjetën probleme me ta. Sidoqoftë, mund të ketë një problem për përdoruesit që nuk përdorin të dhëna bregdetare vektor (si FTX Global VECTOR - Orbx) në shfaqjen e vijës bregdetare në mënyrë korrekte mbi terrenin e parazgjedhur, por kjo është një çështje e vogël.
(Burimi: FTXDes)

Libani Fotoreal FSX P3D  3Libani Fotoreal FSX P3D  4Libani Fotoreal FSX P3D  6Libani Fotoreal FSX P3D  7Libani Fotoreal FSX P3D  8Libani Fotoreal FSX P3D  9Libani Fotoreal FSX P3D  10

INFORMACION