Gjuhë

Salt Lake City Photoreal FSX & P3D

INFORMACION

Salt Lake City (KSLC) është një qytet në Shtetet e Bashkuara, kryeqyteti i shtetit të Utah dhe selia e qarkut të Solt-Lejkut. Ky peizazh i madh foto-real mbulon qytetin dhe të gjithë rajonin e saj. Rezoluta e skenës është një metër për pixel, përfshirë me të dhënat e lartësisë së rezolucionit 10m (rrjetë).

E pajtueshme me të dy Prepar3D v4 dhe FSX, kjo pamje me malet e saj dhe liqenet e kripës është e bukur dhe do të kënaqet tifozët e VFR.

Zona e mbulimit:

KSLC

Screenshots:

fotoreal i qytetit të liqenit të kripës fsx p3d  1fotoreal i qytetit të liqenit të kripës fsx p3d  2fotoreal i qytetit të liqenit të kripës fsx p3d  3fotoreal i qytetit të liqenit të kripës fsx p3d  4fotoreal i qytetit të liqenit të kripës fsx p3d  5fotoreal i qytetit të liqenit të kripës fsx p3d  6

INFORMACION