Gjuhë

Portland KPDX Photoreal FSX & P3D

INFORMACION

Peizazhi i madh fotografik real i portlandit (Kodi ICAO: KPDX) dhe rrethinat e saj, peizazh mbulon një total prej 32,625 km katrore me një rezolucion të lartë prej 1m për pixel. Pamje me përafrime të sakta të pistave dhe aeroporteve në FSX dhe Prepar3D. Pamje perfekte per fluturimet dhe afrimin VFR.

Kujdes skedari i madh: 6.71 GB, parashikoni një shkarkim tepër të gjatë nëse nuk jeni anëtarë Jumbo.

Portland (SHBA), qyteti më i madh i Oregonit, ndodhet pranë ngjitjes së lumit Columbia dhe lumit Willamette, në rrëzë të samitit të mbuluar me borë nga mali i Hoodit. Është i njohur për parqet, urat dhe shtigjet e biçikletave, si dhe për angazhimin e saj në mbrojtjen e mjedisit, mikrobere dhe kafene. Parku i famshëm i Washingtonit përfshin vende si ish-kopshtin japonez ose kopshtin zoologjik të Oregonit dhe hekurudhën e tij. Qyteti pret një skenë shumë të gjallë artistike, teatrale dhe muzikore. (Wikipedia)

Mbulimi i panoramës:
Zona e mbuluar nga Portland


Portland KPDX Photoreal FSX P3D 2Portland KPDX Photoreal FSX P3D 3Portland KPDX Photoreal FSX P3D 4Portland KPDX Photoreal FSX P3D 5Portland KPDX Photoreal FSX P3D 6Portland KPDX Photoreal FSX P3D 7Portland KPDX Photoreal FSX P3D 8Portland KPDX Photoreal FSX P3D 9Portland KPDX Photoreal FSX P3D 10Portland KPDX Photoreal FSX P3D 11Portland KPDX Photoreal FSX P3D 12Portland KPDX Photoreal FSX P3D 13Portland KPDX Photoreal FSX P3D 14Portland KPDX Photoreal FSX P3D 15Portland KPDX Photoreal FSX P3D 16Portland KPDX Photoreal FSX P3D 17Portland KPDX Photoreal FSX P3D 18Portland KPDX Photoreal FSX P3D 19Portland KPDX Photoreal FSX P3D 20Portland KPDX Photoreal FSX P3D 21Portland KPDX Photoreal FSX P3D 22Portland KPDX Photoreal FSX P3D 23Portland KPDX Photoreal FSX P3D 24Portland KPDX Photoreal FSX P3D 25Portland KPDX Photoreal FSX P3D 26

INFORMACION