Gjuhë

Photoreal i Bregdetit Sirian FSX & P3D

INFORMACION

Ndryshoni regjistrin

Më 02 / 08 / 2020: Pajtueshmëria me të drejtat e autorit.

Këtu është një skenar i ri me foto realiste HD për të Prepar3D v4.5 dhe FSX / SE e cila riprodhon brigjet e mrekullueshme të Sirisë. Ne jemi të kënaqur që jemi të parët që siguruam këtë peizazh për simmerët në të gjithë botën, dhe dëshirojmë të falënderojmë krijuesin e saj Maher Souriti (PRO Simulimi) për besimin e vendosur në Rikoooo për të ndarë punën e tij të krijuar nën licencën Freeware.

Ju mund të filloni / mbaroni një fluturim nga Aeroporti Ndërkombëtar i Bassel al-Asadit (kodi ICAO: OSLK) i cili është 20 km larg qytetit të Latakia dhe të ndiqni brigjet e Detit Mesdhe ndërsa vëzhgoni trafikun ditor të anijeve të mëdha transporti detar nga porti të Latakisë. Merrni gjithashtu kohën për të fluturuar mbi ishullin Arwad, ishullin unik të Sirisë i cili është 3 km larg bregdetit përballë qytetit të Tartous.

Ky peizazh është i gjerë dhe përbëhet nga imazhe satelitore HD dhe përfshin shumë anije 3D që ndjekin një rrugë shumë specifike në kohë të caktuar, më shumë informacion në dokumentacion.

Siria është një vend në Azinë Perëndimore që ndodhet në bregdetin lindor të Detit Mesdhe. Ka kufij tokësorë me Turqinë, Irakun, Jordaninë, Izraelin, Libanin dhe një kufi detar me Qipron. Kryeqyteti i saj është Damasku.

Mesazhi i autorit: "Kjo paketë është vetëm për Rikoooo, nuk lejohet të modifikojë ose publikojë këtë produkt pa miratimin me shkrim të autorit."

Nëse doni të ndihmoni autorin MAHER SOURITI (PRO Simulimi) për të krijuar më shumë pamje falas, ju mund t'i dërgoni atij një dhurim duke klikuar në butonin PayPal më poshtë. Faleminderit.

dhuroj


Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 2Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 3Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 4Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 5Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 6Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 7Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 8Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 9Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 10Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 11Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 12Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 13Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 14Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 15Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 16Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 17Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 18Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 19Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 20Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 21Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 22Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 23Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 24Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 25Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 26Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 27Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 28Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 29Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 30Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 31Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 32Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 33Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 34Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 35Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 36Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 37Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 38Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 39Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 40Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 41Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 42Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 43Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 44Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 45Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 46Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 47Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 48Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 49Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 50Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 51Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 52Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 53Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 54Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 55Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 56Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 57Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 58Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 59Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 60Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 62Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 63Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 64Photoreal i Bregdetit Sirian FSX P3D 61

INFORMACION


Përditësuar fundit

02-03-2020Boeing 737-MAX8 Multi-Livery FSX &
--------