Gjuhë

Britten Norman BN-2 Ishull - Transgabon FSX

INFORMACION

Për variantin FS2004 pajtueshme Kliko këtu
Produkti i prodhuar në Rumani dhe Belgjikë, Islander u krijua për të përmbushur mjediset e veçanta rudimentare: thjeshtësi, besueshmëri, fleksibilitet.

Ky aeroplan i vogël që mund të mbajë deri tek pasagjerët 10 ofron një kabinë virtuale gjithëpërfshirëse dhe të detajuar me animacione dhe një model të bukur të bërë në Gmax.
Është e rëndësishme të lexoni manualet.

INFORMACION