Gjuhë

Britten Norman BN-2 Island - Transgabon FS2004

INFORMACION

Për FSX versioni i përputhshëm Kliko këtu

Produkti i prodhuar në Rumani dhe Belgjikë, Islanderi u krijua për të përmbushur mjediset e veçanta rudimentare ·: thjeshtësi, besueshmëri, fleksibilitet.

Ky aeroplan i vogël që mund të mbajë deri tek pasagjerët 10 ofron një kabinë virtuale gjithëpërfshirëse dhe të detajuar me animacione dhe një model të bukur të bërë në Gmax.
Është e rëndësishme të lexoni manualet.

INFORMACION