Gjuhë

Piper PA-38 Tomahawk v1.0 X-Plane 9

INFORMACION

Për versionin e këtij shtesës në përputhje me X-Plane 10 Kliko këtu

Piper PA-38 Tomahawk, është shkolla avion dy-vendësh nisur nga Piper në 1975 për të konkurruar me hegjemonist Cessna 150 në këtë fushë. kopjet e para janë dorëzuar në 1977. 2500 PA-38 do të prodhohen për të ndaluar prodhimin e tij në 1982. T-Bishti i tij është emblematike e kohës.

Avioni modeluar është një 1981 s Piper Tomahawk. Ky avion është e pajisur me një motor Lycoming O-235-L2A (112 hp), dhe aviacionit narko.

Karakteristikat e modelit janë:
  • Modeli i plotë jashtme të dizajnuara në Blender, me pjesë të animuar (sipërfaqet e Kontrollit, flaps, veshje detajuar ulje, hundë drejtues gear, pezullimin, dyert kabina, etj)
  • Katër skema bojë dhe textures bosh janë të përfshira në pako.
  • panel 2D me instrumente me porosi. Të gjitha sistemet janë emulated.
  • Funksionale Circuit Braker Panel, në panelin 2D dhe 3D kabinë
  • Custom tingëllon.
  • Animated 3D Pilotët projektuar në Blender.
  • Plotësisht funksionale kabinë 3D, me teknologji manipuluesit e bazuar, të gjitha sistemet janë emulated.

Manual në anglisht dhe spanjisht dhënë në paketë, është e domosdoshme që të lexoni udhëzimet për të marrë kontrollin e kësaj shtese.

thumb Snap1050

INFORMACION