Gjuhë

Aerospatiale AS350 Olimpike FSX & P3D

INFORMACION

FSXA / P3D Paketa e azhurnuar olimpike Aerospatiale AS350 me PDF & AP.

Upgraded paketë olimpike aviations Aerospatiale AS350 Hellicopter SX-HFA në dy liveries. Llojet 350 / B / BA dhe 355F ishin në shërbim me kompani nga 1982 në 1994. Çdo gjë është e re. Nga kabinë Virtual në fluturim Primar Display / GPS / radiove të reja dhe Simcontrol dhe një autopilot të plotë pune me Kontrollin Hover. New Camera Views dhe paneli 2D rishikohet gjithashtu. Modeli porosi ka të tingëllojë si të gjitha pjesët e animuar dhe i hap të gjitha daljet 4 dhe një pilot.All bërë shumë mirë të animuar tiparet e një payware për të lira. Pjesa e jashtme është tani shumë i detajuar në shkëlqim të lartë textures 2048px.

foto historike të flotës olimpike janë të përfshira në pako.

Ky model i shkëlqyeshëm u bë nga Tamas & Peter Nemeth. Testuar në FSX Acceleration. Jetesa dhe azhurnimet nga Hellenic Aircraft / Yiannis Katehis Tsetsas.


AS350 Engine Starters fsx hello pilot pilot inst GPS 2000
Fluturimi primar Display 2000 Kontrolli Sim

INFORMACION