Gjuhë

Eurocopter X3 v1 X-Plane 10

INFORMACION

Helikopter X3 (një rotor kryesor me pesë brisk, dy helikë me pesë brisk) Modelimi i versionit 1.0 të X3 Eurocopter për X-Plane 10.
Përfshirë dokumentacionin franceze.

Objektivi kryesor i këtij projekti është që të mundësojë gëzojnë të fluturonte një helikopter me këtë teknologji të re. Modeli fluturimi është krijuar duke përdorur parametrat e propozuara nga Plane Maker (pa plugins).
propellers anësore të lejojë shumë funksione të njëkohshme të marrë boosters dhe anti-çift rrotullues, si në realitet.
Sipas disa testeve të bëra nga Rikoooo, kabinë virtuale është e padukshme, nëse plugin "Gforce" është aktivizuar. Mundohuni për të parë nëse ju keni të njëjtin problem.
Disa informata vjen nga të dhënat: motor NH90 Kabina e Dauphin / KE 155, X3 huazon karakteristikat.

Nëse jeni të interesuar, një version payware (v2) është në dispozicion në x-planedyqanorg. Rikoooo nuk merr komision mbi shitjet.

Eurocopter X3 (shqiptohet "X-cube") është një CMG eksperimentale prodhuar nga Eurocopter.
X3 demonstrues ka dy turbina që ngasin nga një kuti të vetme gear me një 5 horizontale teh rotorit dhe dy propellers vidhos instaluar në trungje të krahëve.
Ky është Kuvendi i qelizës Dauphin dhe një transmetimi kryesore Eurocopter EC 175 me dy rezultate të tjera për propellers anije. Shtytje është dhënë nga dy motor NH90 Rolls-Royce / Turbomeca të RTM322 dhe janë të lidhura nga një bosht helikë. (Wikipedia)

INFORMACION