Gjuhë

Seri Virtualcol ATR 42 FSX & P3D

INFORMACION

Seria ATR 42 - Paketa e plotë që përfshin modele me kabina virtuale, tingujt unike të turbopropit, matësit funksionalë, manualin e përdorimit, modelet 4 -320 -320F (ngarkesave) -500 -600 dhe riparime 37. Ky ish Payware është zhvilluar dhe është dhuruar si Freeware nga VIRTUALCOL FS PROGRAMI, falë tyre për leje për të ngarkuar në Rikoooo.

Testuar nën Prepar3D v4 dhe duket funksionale, kjo është vetëm mendimi personal i Rikoooo.

vcolatr42x001vcolatr42x 02vcolatr42x 04vcolatr42x 05vcolatr42x 06vcolatr42x 07vcolatr42x 08vcolatr42x 10vcolatr42x 11vcolatr42x 13vcolatr42x 14vcolatr42x 15vcolatr42x 16vcolatr42x 17vcolatr42x 18vcolatr42x 19vcolatr42x 20vcolatr42x 21vcolatr42x 22vcolatr42x 23vcolatr42x 24vcolatr42x 25vcolatr42x 26vcolatr42x 27vcolatr42x 28vcolatr42x 29vcolatr42x 30vcolatr42x 31vcolatr42x 32vcolatr42x 33vcolatr42x 34vcolatr42x 35vcolatr42x 36vcolatr42x 37vcolatr42x 38vcolatr42x 39vcolatr42x 40vcolatr42x 41vcolatr42x 42vcolatr42x 43vcolatr42x 44vcolatr42x 45vcolatr42x 46vcolatr42x 47vcolatr42x 48vcolatr42x 49

INFORMACION