Gjuhë

Piper PA-11 Cub Speciale X-Plane 10

INFORMACION

Aeroplani i modeluar është një 1947 Piper PA-11 Cub Special. Ky avion është i pajisur me një motor Continental A-65-8F (65 hp).


Karakteristikat e modelit janë:
  • Modeli i plotë i jashtëm i projektuar në Blender, me pjesë të animuara (sipërfaqet e kontrollit me transmetim të detajuar, drejtuesin e timonit të bishtit, pezullimin, helikopterin, dritaret e dyerve etj)
  • Rrotat dhe versionet e shkarkohen në të njëjtën pako.
  • Tre skema bojë dhe textures bosh janë të përfshira në paketë.
  • Custom tingëllon.
  • Animated 3D Pilotët projektuar në Blender.
  • Kokëfortë funksionale 3D, me teknologji të bazuar në manipulatorë.

INFORMACION