Gjuhë

Pyetje dhe pergjigje

Pyetje rreth simulatorëve, add-ondhe faqja e internetit

Ky proces punon në të dyja Prepar3D dhe FS2004.

By default, FSX është instaluar në «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X». Problemi është se në Windows 7 dhe 8 + ose edhe në Windows 10 nuk keni kontroll të plotë të skedarëve brenda "Microsoft Flight Simulator X", të cilat pengojnë një program të shkruajë në një skedar konfigurimi. Për të zgjidhur këtë problem, shkoni te «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games», më pas bëni një klik të djathtë në dosjen «Microsoft Flight Simulator X», klikoni «Properties», pastaj në tabelën «Security». Këtu, zgjidhni «Përdoruesit (xxxxxx)», pastaj kliko tek «Modifiko». Në dritaren e sapo hapur, zgjidhni përsëri «Përdoruesit (xxxxxx)», klikoni mbi «Kontroll i plotë», pastaj «Ndryshimet». Tani, vetëm duhet të klikoni në «OK» dhe Windows do të përditësojë lejet.

Udhëzime në imazhet më poshtë:

permission1en permission2en
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
matës Boeing777-300.gau, krijuar fillimisht për FS2004, nuk funksionon FSX pa një DLL specifike

Për të zgjidhur këtë problem, ju duhet të kopjoni dhe ngjisni DLL « msvcr70.dll " në FSX(C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Lojrat \ Microsoft Flight Simulator X). Nëse keni të njëjtën çështje në Prepar3D, kjo zgjidhje duhet të funksionojë gjithashtu. Megjithatë, ne nuk e kemi provuar atë P3D.

« msvcr70.dll »Është në dispozicion për të lira këtu: http://www.fichier-dll.fr/msvcr70.dll,2740,2740
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Diçka thelbësore, kur zotëroni një add-on cili model 3D u krijua për FS2004 por u përdor në FSX SP2 (i quajtur gjithashtu Port Over), është që të çaktivizojë Preview DirectX 10 në cilësimet e FSX. Në fakt, FS2004 addons nuk janë në përputhje me DirectX 10.

Shembull 1: Një pjesë e avionit është e padukshme.
pjesa e padukshme

Shembull 2: Krahët nëse aeroplan janë të padukshme.
Invisible pjesë 2

Shembull 3: Aeroplani është tërësisht gri, pa cilësi.
padukshme pjesë 3

Zgjidhja : Çaktivizimi DirectX 10 vrojtim.
dxt10 en
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Disa nga aeroplanët tuaj kërcejnë në tarma, dhe e njëjta gjë ndodh për automjetet përreth: kjo është një gabim i njohur, i cili mund të zgjidhet duke modifikuar "Rezolucionin e mishit" në maksimum 5m. Në Parametrat e ekranit të FSX, klikoni në butonin «Skenari» dhe ndryshoni rezolucionin siç tregohet më poshtë:

rezoluta trame
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Çështja është fiksuar në dy hapa të lehtë:

Hap 1: Download UIAutomationCore.dll

Hapi 2: Zbuloni skedarin ZIP dhe vendosni UIAutomationCore.dll të nxjerrë në rrënjën e FSX dosjen e instalimit ku skedari fsxekziston .exe. Sigurohuni FSX nuk po funksionon.

Pas këtij aksioni, filloni FSX dhe do të gjeni se pikëpamjet e kalimit në FSX, nuk shkakton më në fund FSX për të rrëzuar.

Pa këtë rregullim, FSX do të ul receptorin e telefonit, si dhe do të "ndalet koha" në një sesion shumë lojtarësh. Mos përdorni ndonjë version tjetër të UIAutomationCore.dll, pasi ky version është versioni i vetëm që do të ndalojë crashes.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Për të instaluar FSX (të gjitha versionet) në Windows 8 / 8.1, ndiqni këto hapa:

1- Instaloni FSX normalisht me DVD.

2- Kur instalimi të ketë mbaruar, klikoni me të djathtën mbi « fsx.exe »(mund ta gjeni këtu: C: \ Skedarët e programit (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Këtu, zgjidhni butonin «Përputhshmëri» dhe vendosni dritaren siç tregohet më poshtë:

fsx.exe sq

3- Shkarko 32 bit version i « UIAutomationCore », Hiqni skedarin dhe ngjisni brenda FSXDosja kryesore (C: \ Skedarët e Programit (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \). Do të korrigjojë problemin e përplasjeve të papritura të FSX.

Tani, pas këtyre hapave të vegjël, FSX duhet të jetë e qëndrueshme në Windows 8 / 8.1 dhe 10
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
PS qëndron për Service Pack 1 ose 2, të cilat janë arna që po përmirësohen FSX. Ato janë në dispozicion pas lëshimit të lojës.

Flight Simulator X Service Pack 1 (Kliko për ta shkarkuar) Korrigjon problemet e mëposhtme gjetur nga klientët pas lirimit të lojës:
• Aktivizimi dhe Instalimi
• Probleme të lidhura me përdorimin e komponentëve shtesë
• Përmirësimi i performancës
• probleme lidhur me përmbajtje


Flight Simulator X Service Pack 2 (Kliko për ta shkarkuar) Përmirëson funksionet e mëposhtme:
• compatibility Multiplayer
• DirectX 10

Ju duhet të instaloni Service Pack 1 (SP1), përpara një të dytë.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Për të ditur se cili version i FSX është instaluar në kompjuterin tuaj, është e lehtë: Filloni FSX, dhe të filloni një fluturim kudo që dëshironi, me çfarëdo avioni që dëshironi. Tani, në krye të ekranit tuaj, hapni shiritin e menusë (nëse nuk është hapur tashmë) dhe klikoni në «Ndihmë» në të djathtë. Këtu, klikoni mbi «Rreth». Dritarja e mëposhtme shfaqet me versionin tuaj të FSX:

çfarë fsx
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
të gjithë add-ons nga Rikoooo mund të çinstalohen në të njëjtën mënyrë:

Kjo punon në Windows Vista, 7, 8 dhe 10.

Në desktop, klikoni në « start Menu », Pastaj në« Të gjitha Programet »Dhe të shkojnë në« Rikoooo Add-ons »
folder. Kur klikoni mbi të, do të gjeni listën e add-onkeni instaluar në kompjuterin tuaj. Tani, ju vetëm
duhet të zgjidhni atë që dëshironi të çinstaloni.

metodë tjetër, nga Paneli i kontrollit i Windows-it zgjidhni Programet dhe Features tani e shihni listën e të gjitha programet tuaja të instaluar, zgjidhni atë që dëshironi të çinstaloni.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Nga auto-instaluesit version 10 ose + të gjithë dokumentacionit janë të vendosura në Dokumentet e mia dosje ose Dokumentet bazuar në versionin tuaj të Windows.


Ndiqni këtë hapa nga auto-installer ulët se versioni 10:

Kjo punon në Windows Vista, 7, 8 dhe 10.

Në desktop, klikoni në « start Menu », Pastaj në« Të gjitha Programet »Dhe të shkojnë në« Rikoooo Add-ons »Dosje. Kur klikoni mbi të, do të gjeni listën e add-onkeni instaluar në kompjuterin tuaj.

Metoda Ohter, ju do të gjeni të gjithë dokumentacionin e përfshirë në dosjen rrënjësore të juaj add-ons, shembull: C: \ Skedarë Programi (x86) \ Microsoft Lojëra \ Microsoft Simulator Flight X \ SimObjects \ Aeroplanët \ XXXX \
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Së pari, kontrolloni që keni FSX-SP2 të instaluar në kompjuterin tuaj. Në të vërtetë, « Preview DirectX 10 »Shfaqet vetëm nëse keni instaluar copëzën SP2 ose nëse keni FSX Përshpejtimi ose FSX Ari ose FSX Edicioni i avullit.

Më poshtë ju mund të shkarkoni dy arna

Shkarko SP1

Shkarko SP2

të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Kur janë bërë shumë modifikime në dosjen «Matës», është e shpeshtë që një pjesë e skedarëve bazë të mungojnë. Në atë rast, nëse një add-on i duhen skedarët e tezave, nuk do të jetë në gjendje t'i shfaqë matësit në panel. Shpesh zgjidhja konsiston në riinstalimin FSX. Në mënyrë që të mos riinstaloni FSX, ju mund të shkarkoni matës Recover, I cili është një program i vogël krijuar nga Rikoooo që do të rivendosë çdo fotografi origjinale nga «vlerëson» dhe «Efektet» dosjet.

Përditësoni 13 / 02 / 2014: A Prepar3d versioni është duke u krijuar.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Ky problem është shkaktuar nga aktivizimi i funksionit Hardware mozaik në konfigurimin grafik të Prepar3D v2 ose v3.

Këtu është një krahasim me pamje Seychelles Photo Scenery Real Pack avalaible këtu :

Me Hardware mozaik aktivizuar
mozaik asnjë
Pa Hardware mozaik aktivizuar
mozaik yes
Siç tregohet në krahasim më lart, paaftësi funksionin Hardware mozaik zgjidhur problemin.

Pas çaktivizimit duhet të rifilloni Prepar3D për rregullimin të hyjë në fuqi.
TessellationDisabled
të premten nëntor 20 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Përdoruesit e ri Prepar3D v4: Duke ndjekur një ndryshim të shkrimit në Scenery.cfg tek UTF-16LE, instaluesit automatikë nuk mund ta lejojnë më peizazhin tuaj automatikisht.

Zgjidhja e përkohshme: Hapni dosjen C: \ ProgramData \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 pastaj hapni skedarin Scenery.cfg me Notepad pastaj klikoni File - Save As ... Në dritaren që hapet zgjidhni UTF-8 në fushën Encoding (shih imazhin më poshtë) dhe kliko Save.

Rivendosni pamje dhe voila.
Ky rregullim duhet të përsëritet për çdo instalim të peizazhit sepse P3D ri-ruani skedarin Scenery.cfg në UTF-16LE pas secilës hapje.

Skenarët e shtuar pas shtatorit 6, 2017 nuk janë të prekur nga kjo çështje.

Ne po përditësojmë instaluesin automatik të secilit peizazh, problemi do të korrigjohet së shpejti, por zgjat pak kohë.

P3Dv4Fix
të enjten shtator 07 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Ju prisni, por nuk ndodh asgjë, asnjë skedar nuk shkarkohet, ndoshta pas disa minutash pritjeje, ju merrni një mesazh gabimi të llojit "Kohëzgjatja e lidhjes" ose "ERR_EMPTY_RESPONSE" ose mesazhe të tjera sipas shfletuesit tuaj të internetit.

Në të vërtetë, shkarkimet nga Rikoooo dërgohen nga një tjetër server lokal në portin 8888 (ex http://download.rikoooo.com:8888) kjo për një stabilitet më të mirë të shkarkimeve, veçanërisht me skedarët e disa gigabajteve.

Problemi është se zjarri i routerit (ex Livebox, Freebox, Neufbox) i përdoruesve të caktuar është konfiguruar të refuzojë portin 8888 (dhe gjithashtu portin 8080), për të ditur nëse jeni në këtë rast, shkoni te Simviation.com dhe shkarkoni ndonjë skedar në mënyrë të rastësishme, nëse shkarkimi nuk fillon (si në Rikoooo), atëherë jeni në mesin e atyre përqindjeve të vogla të përdoruesve, routerat e të cilëve bllokon portin 8888 (dhe 8080 për Simvision). Ato portë përdoren normalisht për ndërfaqen e uebit, streaming dhe HTTP, prandaj është e sigurt për t'u hapur.

Zgjidhja

Duhet të lidheni me routerin tuaj (ex Livebox) dhe të shtoni një rregull që hap portën 8888 TCP / UDP.

Këtu janë lidhje me disa artikuj në gjuhën angleze që shpjegojnë se si të hapni portet tuaja, mos hezitoni të bëni hulumtimin tuaj në Google duke përdorur emrin e ofruesit tuaj të shërbimit të internetit si një fjalë kyçe.

Nga WikiHow
https://www.wikihow.com/Open-Ports

Nga HowToGeek
https://www.howtogeek.com/66214/how-to-forward-ports-on-your-router/

Lidhu me videot Youtube me dhjetra mësime (shtoni ofruesin e shërbimit të internetit si një fjalë kyçe)
https://www.youtube.com/results?search_query=open+your+router+port
të shtunën Mars 03 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?

Pyetje në lidhje me llogarinë time

Absolutelyshtë absolutisht e nevojshme të futesh në llogarinë tënde për të shijuar të gjitha shërbimet tona dhe shpejtësinë e Jumbo. Për ta bërë këtë, do të gjeni një modul në krye të ekranit tuaj nën menunë kryesore në çdo faqe të faqes së internetit. Ju gjithashtu mund të identifikoheni me median tuaj të preferuar social siç është Facebook.

Hyni me emrin tuaj të përdoruesit (ose adresën e postës elektronike) dhe fjalëkalimin që keni zgjedhur vetë kur u bëtë anëtar.

Para hyrjes:
bashkuese en
Pas një identifikimi të suksesshëm:
Lidhje OK
të shtunën gusht 08 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Gjëja e parë që bëni është që të hyni në llogarinë tuaj duke përdorur modulin bashkuese në krye. Kliko në «Edito llogarinë time».

bashkuese en

Tani, ju vetëm duhet të shkruani fjalëkalimin tuaj të ri dy herë, në fushat e treguara më poshtë. Pastaj, klikoni në «Submit» për të ruajtur ndryshimet.

redaktoj en
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Nëse keni harruar fjalëkalimin ju dhe / ose emrin e përdoruesit, nuk janë mjete që ju mund të përdorni për të tërhequr këto informata:

Kam harruar fjalëkalimin tim

Unë e kam harruar emrin tim

Nëse ju ende nuk mund të hyni në llogarinë tuaj, na kontaktoni kështu që ne mund të bëjë modifikimet e nevojshme: Na kontaktoni.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
- Së pari, kontrolloni se statut « OK Jumbo »Është vendosur në anën e djathtë të faqes së internetit si më poshtë:
ok Jumbo en

Nëse ju shikoni «- statut: No Jumbo », Që do të thotë abonimin tuaj Jumbo nuk është aktivizuar. Mundohuni të lidhen në llogarinë tuaj, duke përdorur «Identifikohu jashtë» button. Ajo duhet të aktivizoni abonimin tuaj Jumbo.

- Nëse shihni statutin « OK Jumbo », Por shpejtësia e shkarkimit nuk është më e lartë se 220ko / s, më pas kontrolloni se bandwidth juaj nuk është ngadalësuar nga programet e tjera duke u përpjekur të shkarkohen në të njëjtën kohë.

- Pas aktivizimit të Jumbo tuaj ju lutemi sigurohuni që të rinisni shkarkimet tuaja tashmë në progres, URL-të e Jumbo do të ndryshojnë.

- Ju gjithashtu duhet të kontrolloni se lidhja juaj në internet ju lejon të bëni shkarkime me shpejtësi të lartë. Mund të jetë e nevojshme të bëni një test me një kompjuter tjetër dhe një lidhje tjetër në internet për të parë nëse problemi nuk vjen nga kompjuteri juaj.

- Në mënyrë për të rritur të shkarkoni shpejtësinë në maksimum, ne ju këshillojmë që të shkarkoni dhe të instaloni FlashGet, i cili është një program i lirë lejuar ju që të shumëfishohen të shkarkimit me shpejtësi deri në kohët 10. Ju mund të gjeni këtu: http://www.flashget.com
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Ne sjellim shumë ndryshime dhe përmirësime, kjo është arsyeja pse ndonjëherë mund të ndodhë që funksioni i hyrjes të mos funksionojë më. Kjo është për shkak të disa ndryshimeve në serverin tonë, të cilat ende nuk reflektohen nga ana juaj.

Për ta zgjidhur këtë, thjesht hiqni cookies të lidhura me sesionin tuaj në Rikoooo. Ju mund ta bëni këtë automatikisht duke ndjekur këtë lidhje: https://www.rikoooo.com/fr/forum/user/delete_cookies Do të pyeteni në frëngjisht nëse doni të hiqni cookies, klikoni "Oui". Ju jeni bërë Tani mund të provoni të identifikoheni. Pastaj klikoni në këtë lidhje https://www.rikoooo.com/board për ta kthyer faqen në internet në anglisht.

Nëse akoma merrni një mesazh gabimi (më shumë se dy herë) duke provuar të identifikoheni pas zgjidhjes së mësipërme, atëherë me siguri keni harruar informacionin tuaj të hyrjes.

Ka mjete që mund të përdorni për të rikthyer qasjen në llogarinë tuaj:

Kam harruar fjalëkalimin tim

Unë e kam harruar emrin tim

Nëse akoma nuk mund të hyni në llogarinë tuaj, na kontaktoni në mënyrë që të bëjmë modifikimet e nevojshme: Na kontaktoni.
të enjten 25 qershor by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?