Gjuhë

Pyetje në lidhje me llogarinë time

Absolutelyshtë absolutisht e nevojshme të futesh në llogarinë tënde për të shijuar të gjitha shërbimet tona dhe shpejtësinë e Jumbo. Për ta bërë këtë, do të gjeni një modul në krye të ekranit tuaj nën menunë kryesore në çdo faqe të faqes së internetit. Ju gjithashtu mund të identifikoheni me median tuaj të preferuar social siç është Facebook.

Hyni me emrin tuaj të përdoruesit (ose adresën e postës elektronike) dhe fjalëkalimin që keni zgjedhur vetë kur u bëtë anëtar.

Para hyrjes:
bashkuese en
Pas një identifikimi të suksesshëm:
Lidhje OK
të shtunën gusht 08 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Gjëja e parë që bëni është që të hyni në llogarinë tuaj duke përdorur modulin bashkuese në krye. Kliko në «Edito llogarinë time».

bashkuese en

Tani, ju vetëm duhet të shkruani fjalëkalimin tuaj të ri dy herë, në fushat e treguara më poshtë. Pastaj, klikoni në «Submit» për të ruajtur ndryshimet.

redaktoj en
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Nëse keni harruar fjalëkalimin ju dhe / ose emrin e përdoruesit, nuk janë mjete që ju mund të përdorni për të tërhequr këto informata:

Kam harruar fjalëkalimin tim

Unë e kam harruar emrin tim

Nëse ju ende nuk mund të hyni në llogarinë tuaj, na kontaktoni kështu që ne mund të bëjë modifikimet e nevojshme: Na kontaktoni.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
- Së pari, kontrolloni se statut « OK Jumbo »Është vendosur në anën e djathtë të faqes së internetit si më poshtë:
ok Jumbo en

Nëse ju shikoni «- statut: No Jumbo », Që do të thotë abonimin tuaj Jumbo nuk është aktivizuar. Mundohuni të lidhen në llogarinë tuaj, duke përdorur «Identifikohu jashtë» button. Ajo duhet të aktivizoni abonimin tuaj Jumbo.

- Nëse shihni statutin « OK Jumbo », Por shpejtësia e shkarkimit nuk është më e lartë se 220ko / s, më pas kontrolloni se bandwidth juaj nuk është ngadalësuar nga programet e tjera duke u përpjekur të shkarkohen në të njëjtën kohë.

- Pas aktivizimit të Jumbo tuaj ju lutemi sigurohuni që të rinisni shkarkimet tuaja tashmë në progres, URL-të e Jumbo do të ndryshojnë.

- Ju gjithashtu duhet të kontrolloni se lidhja juaj në internet ju lejon të bëni shkarkime me shpejtësi të lartë. Mund të jetë e nevojshme të bëni një test me një kompjuter tjetër dhe një lidhje tjetër në internet për të parë nëse problemi nuk vjen nga kompjuteri juaj.

- Në mënyrë për të rritur të shkarkoni shpejtësinë në maksimum, ne ju këshillojmë që të shkarkoni dhe të instaloni FlashGet, i cili është një program i lirë lejuar ju që të shumëfishohen të shkarkimit me shpejtësi deri në kohët 10. Ju mund të gjeni këtu: http://www.flashget.com
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?