Gjuhë

Si të hyni në llogarinë time?

Absolutelyshtë absolutisht e nevojshme të futesh në llogarinë tënde për të shijuar të gjitha shërbimet tona dhe shpejtësinë e Jumbo. Për ta bërë këtë, do të gjeni një modul në krye të ekranit tuaj nën menunë kryesore në çdo faqe të faqes së internetit. Ju gjithashtu mund të identifikoheni me median tuaj të preferuar social siç është Facebook.

Hyni me emrin tuaj të përdoruesit (ose adresën e postës elektronike) dhe fjalëkalimin që keni zgjedhur vetë kur u bëtë anëtar.

Para hyrjes:
bashkuese en
Pas një identifikimi të suksesshëm:
Lidhje OK
të shtunën gusht 08 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?