Gjuhë

Kam harruar fjalëkalimin tim dhe / ose emrin tim. Cfare duhet te bej ?

Nëse keni harruar fjalëkalimin ju dhe / ose emrin e përdoruesit, nuk janë mjete që ju mund të përdorni për të tërhequr këto informata:

Kam harruar fjalëkalimin tim

Unë e kam harruar emrin tim

Nëse ju ende nuk mund të hyni në llogarinë tuaj, na kontaktoni kështu që ne mund të bëjë modifikimet e nevojshme: Na kontaktoni.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?