Gjuhë

abonim im Jumbo është aktivizuar, por pa shpejtësia ime është ende e kufizuar

- Së pari, kontrolloni se statut « OK Jumbo »Është vendosur në anën e djathtë të faqes së internetit si më poshtë:
ok Jumbo en

Nëse ju shikoni «- statut: No Jumbo », Që do të thotë abonimin tuaj Jumbo nuk është aktivizuar. Mundohuni të lidhen në llogarinë tuaj, duke përdorur «Identifikohu jashtë» button. Ajo duhet të aktivizoni abonimin tuaj Jumbo.

- Nëse shihni statutin « OK Jumbo », Por shpejtësia e shkarkimit nuk është më e lartë se 220ko / s, më pas kontrolloni se bandwidth juaj nuk është ngadalësuar nga programet e tjera duke u përpjekur të shkarkohen në të njëjtën kohë.

- Pas aktivizimit të Jumbo tuaj ju lutemi sigurohuni që të rinisni shkarkimet tuaja tashmë në progres, URL-të e Jumbo do të ndryshojnë.

- Ju gjithashtu duhet të kontrolloni se lidhja juaj në internet ju lejon të bëni shkarkime me shpejtësi të lartë. Mund të jetë e nevojshme të bëni një test me një kompjuter tjetër dhe një lidhje tjetër në internet për të parë nëse problemi nuk vjen nga kompjuteri juaj.

- Në mënyrë për të rritur të shkarkoni shpejtësinë në maksimum, ne ju këshillojmë që të shkarkoni dhe të instaloni FlashGet, i cili është një program i lirë lejuar ju që të shumëfishohen të shkarkimit me shpejtësi deri në kohët 10. Ju mund të gjeni këtu: http://www.flashget.com
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Gjuhë