Gjuhë

FSX është crashing, kur running Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10-64 në fluturim të lirë dhe MP Seancat. A ka një fix?

Çështja është fiksuar në dy hapa të lehtë:

Hap 1: Download UIAutomationCore.dll

Hapi 2: Shpaketojeni ZIP file dhe vendin e UIAutomationCore.dll nxjerrë në rrënjë të dosjen tuaj FSX instalimit ku dosja fsx.exe banon. Sigurohuni FSX nuk është i rrjedhshëm.

Pas këtij veprimi, të fillojë FSX dhe ju do të gjeni se kalimi pikëpamje në FSX, nuk është më në fund shkakton FSX për të rrëzuar.

Pa këtë fix, FSX do të ul receptorin e telefonit si dhe ju do të jetë "shkeput" në një seancë shumë lojtar. Mos përdorni versionet e tjera të UIAutomationCore.dll, pasi që ky version është versioni i vetëm që do të ndaluar crashes.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Gjuhë