Gjuhë

Si mund ta dini që FSX version është i instaluar në kompjuterin tim? FSX-SP1, SP2 ose Acceleration?

Për të ditur se cili version i FSX është i instaluar në kompjuterin tuaj, është e lehtë: Start FSX, dhe të fillojnë një fluturim kudo që ju dëshironi, me ndonjë avion që ju dëshironi. Tani, në krye të ekranit tuaj, të hapur menu bar (nëse nuk është hapur tashmë) dhe klikoni mbi «Ndihmë» në të djathtë. Këtu, klikoni mbi «Rreth». Dritarja e mëposhtme paraqitet me versionin tuaj të FSX:

quel FSX
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Gjuhë