Gjuhë

Si të çinstaloni plotësisht një Rikoooo shtesë?

Të gjitha add-ons nga Rikoooo mund të uninstalled në të njëjtën mënyrë:

Kjo punon në Windows Vista, 7, 8 dhe 10.

Në desktop, klikoni në « start Menu », Pastaj në« Të gjitha Programet »Dhe të shkojnë në« Rikoooo Shtesa »
dosje. Kur ju klikoni mbi atë, ju do të gjeni listën e shtesave që keni instaluar në kompjuterin tuaj. Tani, ju vetëm
duhet të zgjidhni atë që dëshironi të çinstaloni.

metodë tjetër, nga Paneli i kontrollit i Windows-it zgjidhni Programet dhe Features tani e shihni listën e të gjitha programet tuaja të instaluar, zgjidhni atë që dëshironi të çinstaloni.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?