Gjuhë

Si të instaloj FSX në Windows 8 / 8.1 / 10?

Për të instaluar FSX (të gjitha versionet) në Windows 8 / 8.1, ndiqni këto hapa:

1- Instaloni FSX normalisht me DVD.

2- Kur instalimi të ketë mbaruar, klikoni me të djathtën mbi « fsx.exe »(mund ta gjeni këtu: C: \ Skedarët e programit (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X). Këtu, zgjidhni butonin «Përputhshmëri» dhe vendosni dritaren siç tregohet më poshtë:

fsx.exe sq

3- Shkarko 32 bit version i « UIAutomationCore », Hiqni skedarin dhe ngjisni brenda FSXDosja kryesore (C: \ Skedarët e Programit (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X \). Do të korrigjojë problemin e përplasjeve të papritura të FSX.

Tani, pas këtyre hapave të vegjël, FSX duhet të jetë e qëndrueshme në Windows 8 / 8.1 dhe 10
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?