Gjuhë

Avioni im lëshohet kur unë ndryshoj pamjen. Cfare duhet te bej ? (FSX)

Disa nga aeroplanët tuaj kërcejnë në tarma, dhe e njëjta gjë ndodh për automjetet përreth: kjo është një gabim i njohur, i cili mund të zgjidhet duke modifikuar "Rezolucionin e mishit" në maksimum 5m. Në Parametrat e ekranit të FSX, klikoni në butonin «Skenari» dhe ndryshoni rezolucionin siç tregohet më poshtë:

rezoluta trame
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?