Gjuhë

Prepar3D v2 dhe v3: Uji nga peisazheve dhe plazhe është shumë e errët, unë nuk e shoh me ujë kristal e qartë

Ky problem është shkaktuar nga aktivizimi i funksionit Hardware mozaik në konfigurimin grafik të Prepar3D v2 ose v3.

Këtu është një krahasim me pamje Seychelles Photo Scenery Real Pack avalaible këtu :

Me Hardware mozaik aktivizuar
mozaik asnjë
Pa Hardware mozaik aktivizuar
mozaik yes
Siç tregohet në krahasim më lart, paaftësi funksionin Hardware mozaik zgjidhur problemin.

Pas shkrirjes ju duhet të rinisni Prepar3D për fix të hyjnë në fuqi.
TessellationDisabled
të premten nëntor 20 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Gjuhë