Gjuhë

Skenarët nuk janë të aktivizuar automatikisht me Prepar3D v4. Kam një mesazh gabimi kur hap P3D

Përdoruesit e ri të Prepar3D v4: Pas një ndryshimi të shkronjave në Scenery.cfg tek UTF-16LE, instaluesit automatikë nuk mund ta lejojnë më panoramën tuaj automatikisht.

Zgjidheni përkohësisht: Hapni dosjen C: \ ProgramData \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 dhe pastaj hapni skedarin Scenery.cfg me Notepad pastaj klikoni File - Save As ... Në dritaren që hap zgjidhni UTF-8 në fushën Encoding (shih imazhin më poshtë) dhe kliko Ruaj.

Rivendosni pamje dhe voila.
Ky rregullim duhet të përsëritet për çdo instalim të peizazhit sepse P3D ri-ruaj skedarin Scenery.cfg në UTF-16LE pas çdo hapjeje.

Skenarët e shtuar pas shtatorit 6, 2017 nuk janë të prekur nga kjo çështje.

Ne po përditësojmë instaluesin automatik të secilit peizazh, problemi do të korrigjohet së shpejti, por zgjat pak kohë.

P3Dv4Fix
të enjten shtator 07 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?
Gjuhë