Gjuhë

Sceneries dispozicion në Rikoooo nuk janë deklaruar në mënyrë automatike, a ka një zgjidhje? (Win 7 / 8 +)

Ky proces punon në të dyja Prepar3D dhe FS2004.

By default, FSX është instaluar në «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games \ Microsoft Flight Simulator X». Problemi është se në Windows 7 dhe 8 + ose edhe në Windows 10 nuk keni kontroll të plotë të skedarëve brenda "Microsoft Flight Simulator X", të cilat pengojnë një program të shkruajë në një skedar konfigurimi. Për të zgjidhur këtë problem, shkoni te «C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Games», më pas bëni një klik të djathtë në dosjen «Microsoft Flight Simulator X», klikoni «Properties», pastaj në tabelën «Security». Këtu, zgjidhni «Përdoruesit (xxxxxx)», pastaj kliko tek «Modifiko». Në dritaren e sapo hapur, zgjidhni përsëri «Përdoruesit (xxxxxx)», klikoni mbi «Kontroll i plotë», pastaj «Ndryshimet». Tani, vetëm duhet të klikoni në «OK» dhe Windows do të përditësojë lejet.

Udhëzime në imazhet më poshtë:

permission1en permission2en
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?