Gjuhë

Disa bazat vlerëson ose efektet mungojnë. Cfare duhet te bej ?

Kur janë bërë shumë modifikime në dosjen «Matës», është e shpeshtë që një pjesë e skedarëve bazë të mungojnë. Në atë rast, nëse një shtesë ka nevojë për skedarë tezash, nuk do të jetë në gjendje të shfaqë matësit në panel. Shpesh zgjidhja konsiston në riinstalimin FSX. Në mënyrë që të mos riinstaloni FSX, ju mund të shkarkoni matës Recover, I cili është një program i vogël krijuar nga Rikoooo që do të rivendosë çdo fotografi origjinale nga «vlerëson» dhe «Efektet» dosjet.

Përditësoni 13 / 02 / 2014: A Prepar3d versioni është duke u krijuar.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?