Gjuhë

Cilat janë FSX SP1 dhe SP2?

PS qëndron për Service Pack 1 ose 2, të cilat janë arna që po përmirësohen FSX. Ato janë në dispozicion pas lëshimit të lojës.

Flight Simulator X Service Pack 1 (Kliko për ta shkarkuar) Korrigjon problemet e mëposhtme gjetur nga klientët pas lirimit të lojës:
• Aktivizimi dhe Instalimi
• Probleme të lidhura me përdorimin e komponentëve shtesë
• Përmirësimi i performancës
• probleme lidhur me përmbajtje


Flight Simulator X Service Pack 2 (Kliko për ta shkarkuar) Përmirëson funksionet e mëposhtme:
• compatibility Multiplayer
• DirectX 10

Ju duhet të instaloni Service Pack 1 (SP1), përpara një të dytë.
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?