Gjuhë

Ku janë manualet, README.txt, Copyright etj?

Nga auto-instaluesit version 10 ose + të gjithë dokumentacionit janë të vendosura në Dokumentet e mia dosje ose Dokumentet bazuar në versionin tuaj të Windows.


Ndiqni këtë hapa nga auto-installer ulët se versioni 10:

Kjo punon në Windows Vista, 7, 8 dhe 10.

Në desktop, klikoni në « start Menu », Pastaj në« Të gjitha Programet »Dhe të shkojnë në« Rikoooo Shtesa »Dosje. Kur ju klikoni mbi atë, ju do të gjeni listën e shtesave që keni instaluar në kompjuterin tuaj.

Metoda ohter, ju do të gjeni të gjitha të përfshira dokumentacionin në dosjen rrënjë e tua me shtesat, exemple: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft \ Lojra Microsoft Flight Simulator X \ SimObjects \ Airplanes \ XXXX \
të dielën gusht 09 by rikoooo
Ishte kjo e dobishme?