Gjuhë

Kushtet e përgjithshme të përdorimit të Rikoooo.com

Last modified mbi të 16 / 01 / 2017

Këto Kushtet e përdorimit përshkruajnë kushtet në të cilat interneti Rikoooo.com ofron qasje në shërbimet e tij. Duke u regjistruar me Rikoooo.com, ju konfirmoni të pranojë të gjitha urdhëresat e këtyre kushteve të përgjithshme të përdorimit. Nëse ju nuk pajtoheni me këto Termat dhe Kushtet, ju nuk mund të përdorni shërbimet tona.

Rikoooo Newsletter


Ky shërbim ju njofton sa herë që një skedë të re është në dispozicion për shkarkim dhe informacione të rëndësishme. Adresa juaj e emailit nuk transmetohet ndonjë pale të tretë dhe mbetet rreptësisht konfidenciale. Ju mund në çdo kohë të modifikoj dhe anulluar abonimin tuaj nga tuaj Zona anëtar ose në fund të çdo email të marra.

Përdorimi i Anëtarëve Area juaj


Për të hyrë në zonën tuaj anëtare, ju keni një identifikues dhe një fjalëkalim që ju e përcaktuar veten kur ju futur atë më parë. Në rast të humbjes së këtyre username dhe password, ju mund të shpejt të gjeni ato në vend Rikoooo.com duke klikuar në linkun e cila është në zonën e identifikimit:

Keni harruar fjalëkalimin tuaj?

Ju pastaj do të dërgohet një email që përmban fjalëkalimin tuaj.

Të drejtat tuaja


Në përputhje me ligjin "Informatique et Liberté" të 6 janar 1978, ju keni të drejtë për të hyrë, të ndryshuar, korrigjimin dhe fshirjen e të dhënave lidhur me ju.
Për të ushtruar këtë të drejtë tre zgjidhjet janë në dispozicion për ju.

- Identifikohu për të tuaj "Zona anëtar"Dhe të bëjnë ndonjë ndryshim online.
- Kontakto Webmaster
- Dërgoni një letër të rekomanduar për Rikoooo.com 107 chemin gaillard du port 31410 Noé - Francë

përgjegjësi


Rikoooo.com merr përsipër të përdorë të gjitha mjetet e nevojshme për të siguruar ofrimin më të mirë të shërbimeve që ajo ofron për përdoruesit e internetit. Ajo nuk mund të mbahen përgjegjës në rast të forcave madhore ose de facto jashtë kontrollit të saj, veçanërisht në rast të një ndërprerje të shërbimit që rezulton nga një dështim i rrjetit telefonik ose ofruesit e qasjes në internet të përdoruesit në Internet ose një update nga komponentët faqe apo web server.
Rikoooo.com nuk është përgjegjës për përdorimin që mund të bëhet nga përdoruesi i informacionit dhe shërbimeve në dispozicion në faqen e internetit.