Gjuhë

Duke u bërë një vigan anëtar ju do të mbështesni Rikoooo dhe gëzoni përfitimet e mëposhtme
metter Jumbo

Shpejtësia maksimale e shkarkimit deri në 4000 KB / s = 4 minuta në GB!

Deri në 12 Shkarkime të njëkohshme / paralele ose lidhje 12 për IP address = (4000 KB / sx 12)

Asnjë reklamim kudo në faqe, navigim i pastër dhe i rehatshëm

Qasja te disa add-ons dhe goodies krijuar nga Rikoooo

download direkt nga '' Shkarko butonin blu


Jumbo 3 muaj
Të gjitha shkarkimet janë tuajat
15.00
Për 3 muaj
Hape shkarko shpejtësinë e mia për 3 muaj
100% Relax
Jumbo 12 muaj
Paqja e mendjes për një kohë të gjatë
39.95
Për 1 vit
Abonimi Jumbo i muajve 12 me çmime të reduktuara duke përfshirë muajt e lirë 3
Jumbo 6 muaj
vlerën më të mirë për paratë
25.00
Për 6 muaj
6 muaj me shkarkime me shpejtësi të lartë me çmim të ulët
Pse ekziston oferta Jumbo? Dërgimi i shkarkimeve në mbi njëqind mijë përdorues përfshin kosto të konsiderueshme. Këto shpenzime nuk mund të mbulohen vetëm me reklama. Megjithatë, me një plan Jumbo ju mund të ndihmoni konkretisht për të ruajtur online Rikoooo.com. Anëtarësimi është me të vërtetë opsional, mund të shkarkoni lirshëm të gjitha skedarët me shpejtësi të kufizuar.

* Shpejtësitë e shkarkimit ndryshojnë në varësi të lidhjes suaj të internetit dhe kohës

Lidhje e sigurt APS SSL
Në pamundësi për të ngarkesës përmbajtjen Tooltip.