Gjuhë
Rikoooo është një website i besueshëm dhe të thjeshtë ofron shkarkime falas të cilësisë dhe shërbimeve që lidhen me avionics simulim si rekreative
ose profesionale. Gjatë gjithë muajit, ne bëjmë përpjekjet tona më të mira për të vënë në internet disa të reja shtesa për tuaj të preferuar
imitues fluturimi si psh FSX, Prepar3D, dhe më rrallë FS2004. Rikoooo u bë për pasionin tonë të përbashkët
e cila është e aviacionit natyrisht!

Regjistrohu për të marrë më të shpejtë shkarko shpejtësinë dhe shumë më tepër ...
anuloj
Duke klikuar në 'Regjistrohuni' ju pranoni tonë Kushtet dhe rregullat

Informacioni i mbledhur më sipër janë të nevojshme për procesin e regjistrimit tuaj dhe do të përdoret vetëm nga rikoooo. Adresa juaj e emailit nuk transmetohet ndonjë pale të tretë dhe është rreptësisht konfidenciale. Sipas ligjit francez 78-17 i 6 janar 1978, të quajtur Data Akti i Mbrojtjes, ju keni të drejtë për të hyrë, ndrequr dhe fshini ndonjë informacion në lidhje me ju. Kjo e drejtë mund të ushtrohet nga zonën tuaj anëtare 'editoj profilin tim' ose 'fshij profilin tim'. Në rast të ndonjë sugjerim apo problem me llogarinë tuaj na kontaktoni
Gjuhë